Bli med i SnowCHALLENGE!

Foto: Vegard Breie

Foto: Vegard Breie

VELKOMMEN TIL SNOWCHALLENGE!

Det sies at nordmenn er født med ski på bena. Snøen smelter og vintrene blir kortere grunnet klimaendringene. Når snøen smelter for godt, hvem er vi da? Det er på tide å spørre oss selv hvilken rolle vi som enkeltindivider spiller i det store bildet, og hvordan man kan utgjøre en stor forskjell med små endringer.

For å møte klima- og miljøutfordringene må en omstilling skje i samfunnet. Denne omstillingen begynner med deg!

12 vintersportutøvere inviteres til å delta på et spennende 30 dagers eksperiment – et personlig endringsprosjekt relatert til klima. Det hele går av stabelen 1. mars - 30. mars. Er du en av disse? Bli med og erfar hvorfor og hvordan du er viktig for klimaarbeidet.

Dette vil skape ringvirkninger og inspirere andre til å gjøre noe for klimaet.

SÅNN FUNGERER DET:

1. Velg én utfordring rettet mot klima, helse og miljø som passer deg. Det kan være alt fra å ikke spise kjøtt, kutte plastikk, plukke søppel, ta kollektivt, til å meditere hver dag.

2. Opprett en profil på plattformen til cCHALLENGE der du deler historier, refleksjoner, utfordringer og suksesser minst 2 ganger i uken.

3. Hold deg til utfordringen i 30 dager.

4. Oppfølging og veiledning fra cCHANGEteamet får du underveis.

5. Del erfaringer med familie og venner. #cCHALLENGEaccepted på sosiale medier

BLI MED ELLER TA KONTAKT FOR SPØRSMÅL:

team@cchange.no

SnowCHALLENGE er et samarbeid mellom Oslo Vinterpark, Klimaetaten Oslo kommune og cCHANGE, og koblet til Oslo Miljøhovedstad 2019.